www.lapetitegalerie.nl
Valuta:
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Totally Veilig winkelen, Betaling en Levering

We maken gebruik van de industrie standaard beveiligde server software (Secure Socket Layer - 1024 bit SSL Global Server Certificate) in samenwerking met DataCash en Verisign. Uw financiële en persoonlijke gegevens, waaronder credit card nummer, naam en adres en telefoonnummer, worden versleuteld zodat ze niet kunnen worden bekeken tijdens het reizen via het internet. Alle persoonlijke gegevens worden vervolgens opgeslagen op onze geïsoleerde netwerk te beschermen tegen misbruik of compromis. Voel je vrij om te klikken op de Verisign logo voor verificatie.

We nemen betaling nooit voor bestelde goederen totdat deze goederen daadwerkelijk worden verzonden of zonder de uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van de klant.

Browser Waarschuwingen

Onze website is ontworpen om een ​​aantal geavanceerde navigatie en surfen op het internet technologie die onze klanten de hoogste niveaus van functionaliteit en het kopen opties geeft op te nemen. Om dit te doen, is het noodzakelijk om bepaalde internet software talen te gebruiken, zoals Java Script, en dus als je een handicap bepaalde browser functies, zoals Java Script, zult u niet in staat zijn om de kassa gedeelte van onze website te voltooien. Ook als u de hoogste niveaus van beveiliging in uw browser hebt geactiveerd, dit schakelt soms Java Script automatisch en voegt waarschuwing of dialoogvensters op https of beveiligde webpagina's. Al onze informatie-overdracht, opslag en het gebruik is 100% veilig en gecontroleerd door Verisign volgens de afdichting boven.

Als u wilt dat uw aankoop op de website te vullen, activeer de Java Script instellingen in uw browser. U kunt altijd opnieuw in te stellen ze op afronding van de transactie.

Garantie

Onze winkels garantie beschermt u terwijl u winkelt op onze site - hoeft u zich geen zorgen te maken over uw credit card beveiliging. Als u zich zorgen maakt neem dan contact met ons op om de veiligheid te bespreken.

Alle goederen worden aangeboden door het bedrijf zal de verplichtingen uit hoofde van de wetgeving inzake consumentenbescherming te voldoen.

Aangewezen Customer Service

We zijn gericht op het minimaliseren van frauduleuze transacties over het net. Als verdere voorzorgsmaatregel, we hebben een aangewezen customer service team dat zal contact met u op voor de spraakherkenning en toelating als onze veiligheid wedstrijden niet wordt voldaan of als we oneigenlijk gebruik verdenken.

Customer Protection

We zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy. We zullen alleen gebruik maken van informatie die op het moment van bestellen of bij het maken van een onderzoek op welke wijze dan wordt rechtmatig verzameld en in overeenstemming met de Data Protection Act 1998. Het wordt verzameld door Senior personeel en alle transacties die u start met deze website zijn vertrouwelijk . Je naam zal niet aan een mailinglijst worden toegevoegd en we nooit deze informatie over te dragen aan een derde partij, zonder toestemming van de klant.

Uw persoonlijke gegevens

We verzamelen informatie over u om twee belangrijke redenen:

* Om uw bestelling te verwerken en verkopen

* Om u te voorzien van de meest efficiënte mogelijke service.

De aard van de informatie die wij verzamelen over u bestaat uit: - uw naam, uw adres, uw telefoonnummer, uw maat, uw e-mail adres, uw leeftijd, uw telefoonnummer en uw geslacht. Houd er rekening mee dat sommige van deze velden zijn optioneel en de informatie wordt alleen gebruikt als zodat we onze klanten kunnen voorzien van de producten die ze zo goed mogelijk willen. We zullen nooit gevoelige informatie over u verzamelen zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

De verzamelde gegevens zullen worden gebruikt om persoonlijk in contact te blijven en u laten weten van de aanbiedingen, de verkoop of promoties die website verrichten. Wij streven ernaar om nooit e-mails versturen naar een klant, tenzij hun toestemming voor het eerst ontvangen. Klanten kunnen uit onze mailinglist automatisch door het sturen van een e-mail worden verwijderd. NB - het geautomatiseerde proces verwijdert het e-mailadres als wij het ontvangen. Dit is meestal het primaire e-mailadres of return e-mailadres.

Beheersing van uw persoonlijke gegevens

We streven naar de informatie die wij over u accuraat en up-to-date zijn. De persoonlijke gegevens worden veilig worden gehouden, in overeenstemming met onze interne veiligheidsbeleid, de Data Protection Act 1998, Tier 1 PCI compliance, en de wet.

Terug